TILBYGNING / OMBYGNING

– VI ER SPECIALISTER I DET MIDTJYSKE

Laurids Madsen aps

Drømmer du om ombygning?

Drømmer du om at udvide din ejendom med en tilbygning, omdanne et værelse til et badeværelse, en ny carport eller lignende? Hos Murerfirmaet Laurids Madsen  ApS har vi mere end 40 års erfaring som murermester for både private, offentlige og erhvervsdrivende. Vi er enormt fleksible og lægger stor vægt på at imødekomme personlige idéer og behov. Derfor planlægger og udfører vi enhver opgave efter kundens individuelle ønsker, hvilket giver dig et fleksibelt og personligt forløb.

INTET ER FOR STORT ELLER SMÅT

✓  Mere end 40 års erfaring

✓  Mere end 100 glade kunder i det midtjyske

✓  Kvalitet først og fremmest

Det gode murerhåndværk

For os er det afgørende at vi leverer et stykke arbejde vi kan stå inde for – hver gang. Dette opnås kun igennem mangeårig erfaring og ekspertise, samt naturligvis rettidig omhu og øje for detaljen i selve opgaveudførelsen. Ligger dele af opgaven uden for vores arbejdsområde, så har vi igennem mange år opbygget et netværk af samarbejdspartnere som vi ved leverer et stykke arbejde af den håndværksmæssige kvalitet vi forlanger.

Vi er altid parate

​Lige gyldigt om det drejer sig om totalentreprise, tilbyg, nybyg, facaderenovering, badeværelser, fliser og klinker eller noget helt andet, er vi som murerfirma i Ikast – Herning altid klar med et godt tilbud.

Garanteret tilfredhed

​Vi er et murerfirma i Ikast, der er kendt for kvalitets håndværk og et højt serviceniveau. Vores kompetente murere arbejder altid målrettet for at løse opgaven, så du bliver 100 procent tilfreds.

Uforpligtende tilbud

Vi besigtiger altid din opgave uden beregning og giver et uforpligtende tilbud

KONTAKT OS

Alle henvendelser bliver behandlet seriøse

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Murefirmaet Laurids Madsen aps
v/ Palle Hede Jørgensen

Marie Bregendahlsvej 117
7430 Ikast
Se på kort > >

Kontaktinfo

Telefon: 20 96 46 27
Mail: mail@murerfirmaetlauridsmadsen.dk
CVR-nummer: 36505087