Murer Viborg

Som murer i Viborg og omegn har vi hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS opbygget mange års erfaring og ekspertise inden for murerarbejdet og byggeri. Med vores mere end 40 års eksistens kan vi som et professionelt murerfirma tilbyde at gøre et hav af forskellige opgaver for dig. Vi kan løse alle opgaver inden for både byggeri, renovering og udredelser af skader, der er omfattet af forsikring. Vi tror på den gode service og på at udføre alle opgaver og projekter i høj kvalitet, så du bliver så tilfreds med resultatet som muligt.

 

Få god service og høj kvalitet hos erfaren murer i Viborg

Vi hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS sætter en stor ære i at give alle vores kunder en god oplevelse og service og et rigtigt godt resultat. Vi gør vores bedste for, at du bliver fuldstændig tilfreds med det arbejde, vi udfører. Derfor er vi også meget bevidste om at få en ordentlig dialog med dig, inden vi begynder på arbejdet. På den måde sikrer vi os, at vi får hørt dine ønsker og behov til projektet, og at du får en god følelse med forløbet. Med vores høje fleksibilitet sørger vi for, at du får et personligt og individuelt forløb.

Når du kontakter os, sørger vi først for at besigtige din opgave gratis. Efter besigtigelsen kommer vi med et uforpligtende tilbud for arbejdet. Vi bestræber os på at give dig en konkurrencedygtig pris, men samtidig hænger kvalitet og pris i høj grad sammen for os. Det betyder blandt andet, at vi bruger gode materialer og redskaber uanset opgaven og dens omfang. Leveringen af et godt stykke kvalitetshåndværk er derfor vigtig for os sammen med den høje service. Derudover er vi som murer i Viborg og omegn også omfattet af Byg Garanti-ordningen, så du kan være helt rolig under projektets forløb.

Få et uforpligtende tilbud

Står i og har brug for et tilbud på netop jeres næste opgave, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

  Vi tilbyder hjælp til mange forskelligartede opgaver

  Uanset hvilken opgave eller projekt, du skal have lavet, kan du kontakte Murerfirmaet Laurids Madsen ApS. Vi står klar til at hjælpe dig med en bred vifte af opgaver. Ud over at kunne klare renoveringsarbejde og udbredelse af skader ved et uheld, der er forsikret, kan vi også varetage opgaver som for eksempel:

  • Alt murerarbejde
  • Nybyg, ombygning og tilbygning
  • Omfugning og facade
  • Tag
  • New Yorker gulv, badeværelser og fliser

  Tøv derfor ikke med at give os et kald, hvis du står over for en opgave i dit hjem. Vi løser opgaver i Midtjylland for alle private, men vi har også god erfaring med erhverv og det offentlige.

   

  Små og store renoveringsprojekter med murer i Viborg

  Et af de projekter, der for mange mennesker kan virke uoverskueligt, er renovering. Renovering omfatter mange forskellige ting såsom facaderenovering, renovering af bygningsdele og indendørs fliser og klinker. Disse ting nedbrydes efterhånden med tiden, hvorfor det er en god ide at renovere dem med jævne mellemrum. Det kan blandt andet være en god ide at renovere din facade på huset, da dit hjem ikke kun vil fremstå smukkere, men også være mere sundt at leve i. En velholdt facade sørger nemlig for, at der ikke trænger vand og fugt ind. Du beskytter derved din bolig på en god og holdbar måde. Derudover kan det være nødvendigt med en mindre renovering, hvis I står over for en familieforøgelse eller gerne vil ændre stil. Med små ændringer er det nemlig muligt at få lavet for eksempel et køkkenalrum eller et nyt badeværelse.

  Hvis du gerne vil være sikker på, at renoveringsprojektet går så godt som muligt, kan du med fordel få foretaget en murer renovering. Ved at bruge din murer i Viborg kan du være sikker på, at du både får brugbar vejledning og et godt slutresultat. Du skulle gerne opleve, at alle dine ønsker og behov bliver indfriet. Vi hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS sørger for at være i løbende dialog med dig, så du på den måde hele tiden kan følge med i processen. Herved har du også et overblik over arbejdets fremgang. Derudover går vi meget op at levere et kvalitetsmæssigt godt håndværk og at arbejde med præcision. Igennem hele forløbet gennemkontrollerer vi også flere gange renoveringsarbejdet ved løbende at tage digital billedmateriale gennem hele processen. På den måde er du kvalitetssikret, uanset om du har brug for at få udført en lille eller en stor opgave.

  Udbredelse af skader med forsikring

  Det er ikke altid muligt at gardere sig ved uheld. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig, hvis du pludselig oplever et uheld som for eksempel:

  • Rørskade
  • Stormskade
  • Vandskade
  • Hærværksskade
  • Svampeskade

  Som murer i Viborg har vi i mange år samarbejdet med forsikringsselskaber. Det betyder helt konkret for dig, at vi kan kontaktes til udbedring af akutte skader. Vi kan hurtigt være ude hos din bolig, hvis du som følge af et uheld af en art skal have foretaget en reparation eller nyopførelse, der bliver dækket af din forsikring.

  Vi hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS har stor forståelse for, at det for dig og din familie er vigtigt at komme tilbage til hverdagen så hurtigt som muligt. Vi har derfor stor erfaring med at udbede skaderne så hurtigt, det kan lade sig gøre. På den måde kan I komme tilbage til jeres hverdag igen, og I skal samtidig ikke bekymre jer for meget om, hvordan eller hvornår huset igen er beboeligt. Denne gode service vil vi som murer i Viborg også gerne opretholde, hvis det viser sig, at skaderne har været meget omfattende. Hvis der skal en totalløsning til, sørger vi nemlig for at kontakte andre professionelle samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at løse opgaven. På den måde skal I ikke forholde jer til flere forskellige parter i processen. I stedet kan I koncentrere jer om at komme tilbage til dagligdagen. Samtidig sørger vi for, at opgaven bliver løst med et kvalitetsmæssigt godt slutresultat.

  Denne udbedring af skader dækket af forsikring foretager vi ikke kun for private. Vi tilbyder også løsningen til for eksempel virksomheder og institutioner, hvis uheldet skulle være ude.