Murer i Bording

Boligen er en vigtig del af vores liv, og derfor er der naturligvis også god logik i at indrette en bolig, som skaber de bedste rammer om det gode liv. Det handler således om at skabe et hjem, som er rart at være i, og som lever op til alle dine krav, når det kommer til funktionalitet og kvalitet.

Men nogle gange kræver en bolig en renovering eller en ombygning for at følge med tiden og dine behov. Hvis du er boligejer, har du sikkert en lang ønskeliste over ting, du gerne vil have klaret i og omkring din bolig, og du har sikkert også måtte sande, at der ikke altid er tid og energi nok til at gå i gang med store projekter som eksempelvis en renovering.

Det kan vi heldigvis hjælpe dig med her hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS, der er din murer i Bording. Som din murer i Bording kan vi hjælpe dig med både store og små opgaver og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har den ene eller den anden form for opgave på ønskelisten.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Støbearbejde: vi kan eksempelvis lave moderne New Yorker gulve i beton
  • Facadearbejde uden på huset: eksempelvis omfugning for at give nyt liv til boligens udtryk
  • Arbejde på dit tag
  • Alle former for mureropgaver

Få et gratis og uforpligtende tilbud fra din murer i Bording

Hvis du har planer og drømme om at gå i gang med et større eller mindre projekt, skal du ikke være bange for at tage kontakt til din murer i Bording. Vi står nemlig altid klar til at give dit et helt gratis og uforpligtende tilbud på en opgave, så du er helt med på, hvad der kommer til at ske, samt hvad det skal koste.

Vil tilbyder således altid at komme forbi din bolig for at foretage en besigtigelse af den opgave, som du gerne vil have udført. Her kan vi i fællesskab finde frem til den bedste løsning, og vi kan give dig råd og idéer til, hvordan konkrete problemstillinger løses på bedst mulig måde.

Når vi har foretaget en besigtigelse af din opgave, kommer vi med et uforpligtende tilbud, som du frit kan afslå eller tage imod.

 

Lang erfaring sikrer høj kvalitet

Hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS har vi lang erfaring inden for murerfaget og lignende opgaver. Faktisk har vi mere end 40 års erfaring med mursten, mørtel og meget andet, hvilket er din garanti som kunde for, at du får en samarbejdspartner på dit projekt, som ved, hvordan en konkret opgave udføres til perfektion.

Den lange erfaring blander vi med et stort fokus på kvalitet og godt håndværk, hvorfor du altid kan være sikker på at komme til at stå tilbage med et byggeri, en renovering eller noget helt tredje, som sidder lige i skabet, og som lever op til alle dine krav, når det kommer til kvalitet, funktionalitet og udseende.

Vores store erfaring betyder også, at vi kan udføre et stort udvalg af forskellige og varierede former for opgaver, når det kommer til murerarbejde og byggeri. Som murer i Bording kan vi desuden hjælpe både private og erhverv, så alle i Bording har en mulighed for at få udført murerarbejde i høj kvalitet.

Tæt dialog

Hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS går vi op i dine behov som kunde, og vi bestræber os altid på at leverer det bedste resultat til dig. derfor er vi aldrig tilfredse med en opgave, før du som kunde også er tilfreds.

Det betyder også, at vi gør en dyd ud af at være i tæt dialog med dig som kunde, inden vi går i gang med at arbejde. Når der skal udføres store og små projekter i og omkring hjemmet, er det vigtigt, at du som boligejer er helt tryg ved det, der skal ske, og vi tror på, at god dialog er vejen til at gøre vores kunder mere tilfredse.

På den måde kan du også altid fortælle os om dine behov og dine ønsker i forhold til byggeriet, og du kan følge med i hele udviklingen fra start til slut, så det endelige resultat bliver noget, du kan være glad for.

Hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS er god service og godt håndværk altafgørende i vores arbejde, og det er din garanti som kunde for en god oplevelse og et veludført byggeri, når du vælger Murerfirmaet Laurids Madsen ApS som din murer i Bording.

 

Hvilke mureropgaver skal du have udført?

Hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS findes der næsten ikke den mureropgave, vi ikke kan løse. Derfor kan du altid tage kontakt til os, når du mangler en murer i Bording til at udføre eller til at assistere dig med en opgave i boligen eller i din virksomhed.

Vi kan hjælpe dig med helt små opgaver som eksempelvis omfugning af et mindre areal på din husmur, som har taget skade over årene, og vi kan hjælpe dig med de helt store opgaver, der har med byggeri af helt nye bygninger at gøre.

Vi kan eksempelvis også hjælpe med at bygge nyt badeværelse eller køkken i din bolig, hvor godt klinkearbejde på gulve og vægge er afgørende for det endelige resultat.

Vi kan også hjælpe dig med mere omfattende opgaver som eksempelvis en totalrenovering af dit hjem, hvor der skal rives vægge ned, bygge nye samt meget andet, mens vi også kan hjælpe dig med at skabe en ny og lækker tilbygning til din bolig, hvis hjemmet efterhånden er blevet for småt til den voksende familie.

Ved både store og små opgaver gør vi vores bedste for at leve op til dine krav, mens vi på de store byggerier har ekstra fokus på at leve op til kravene for både budget og tidsramme.

Ved at vælge Murerfirmaet Laurids Madsen ApS som din murer i Bording kan du få udført alle opgaver i høj kvalitet, hvorfor du ikke skal tøve med at kontakte os i dag, hvis du har noget, der snart skal laves.

Få et uforpligtende tilbud

Står i og har brug for et tilbud på netop jeres næste opgave, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.