Murer Silkeborg

Nogle gange kan det være nødvendigt at foretage visse renoveringer, ombygninger osv., hvis du ejer dit eget hus. Det kan være en stor mundfuld for mange husejere. Derfor er det en rigtig god ide at kontakte en professionel murer, der kan rådgive og hjælpe dig med projektet. Som murer i Silkeborg løser vi som regel opgaver i Midtjylland, og vi kan derfor hjælpe dig, hvis du står over for et nyt projekt. Ingen opgaver er hverken for store eller for små. Vi besigtiger gerne opgaven først og kommer derefter med et uforpligtende tilbud. Det er helt gratis, og på den måde ved du, hvad du står overfor. For os er et godt samarbejde med kunden og en god håndværksmæssig kvalitet to vigtige nøgleord.

 

Murerfirmaet Laurids Madsen din murer i Silkeborg

Murerfirmaet Laurids Madsen ApS har eksisteret i rigtig mange år. Faktisk i over 40 år. Hos os finder du derfor et stærkt team med flere års erfaring og ekspertise inden for murerarbejdet og byggeri. Vi kan hjælpe dig med langt de fleste opgaver og projekter og har en stor fleksibilitet, så udførelsen af projektet kommer til at følge dine ønsker bedst muligt. Som murer i Silkeborg og omegn har vi mulighed for at tage mange forskellige opgaver ind. Det gælder alt lige fra totalentreprise til nybyg eller facaderenovering. Vi udfører både opgaver for private, men også for erhverv. Uanset din opgave kan du derfor få hjælp at hente ved at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi går som murer i Silkeborg altid op i at levere et godt resultat, da vi er kendt for kvalitets håndværk. Det betyder, at vi udfører opgaven, så du bliver helt tilfreds med løsningen. Det er derfor også vigtigt for os at være i dialog med dig, inden projektets start. På den måde ved du, hvad der skal ske, og vi har en god mulighed for at kunne efterleve dine ønsker og behov. Du får dermed også et mere personligt forløb. Samtidig er Murerfirmaet Laurids Madsen ApS også omfattet af Byg Garanti-ordningen. På den måde kan du være endnu mere rolig, når arbejdet først begynder. Hvis der sker fejl eller mangler, og du i den forbindelse oplever et tab, har du nemlig mulighed med Byg Garanti-ordningen at få dækket det pågældende tab.

Som murer i Silkeborg går vi dog meget op i, at du får en god oplevelse og en løsning på opgaven i høj kvalitet. Det gode håndværk og et højt serviceniveau er derfor i højsædet.

Få et uforpligtende tilbud

Står i og har brug for et tilbud på netop jeres næste opgave, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

  Vi udfører alle slags opgaver

  Vi hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS kan varetage samtlige opgaver inden for murerarbejdet. Hvis du mangler en murer i Silkeborg eller i Midtjylland mere generelt, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. Vi kan klare alt lige fra de små og mere detaljeorienterede opgaver til de større opgaver, hvor det er vigtigt, at tid og budget bliver overholdt. Du kan blandt andet kontakte os i forbindelse med:

  • Nybyg
  • Tilbygning/ombygning
  • Renovering
  • Tag
  • Murerarbejde
  • New Yorker gulve/støbearbejde
  • Omfugning/facade
  • Badeværelser/fliser
  • Forsikring

  Uanset hvilken opgave eller projekt du står med, kan vi være behjælpelige med vores mange års erfaring og ekspertise inden for faget.

  Få hjælp til facaden ved murer i Silkeborg

  Én af de opgaver, vi kan varetage for dig, er facaderenovering. Facaden på dit hus er vigtig på grund af flere ting. For det første gør en vedholdt facade, at dit hjem fremstår så smukt som muligt. Det i sig selv er vigtigt, da du hver dag skal se på facaden. Derfor må den gerne se indbydende ud. Men husets facade er også vigtig, da vand og fugt kan trænge igennem en ødelagt facade. Det betyder, at fugt, råd og svamp kan sprede sig i dit hjem, og at hulmursisoleringen kan blive nedbrudt. Facaden er derfor ikke kun til for at få dit hus til at se smukt ud. En sund facade giver nemlig også et sundt hus, hvor du og din familie kan have det godt med at bo.

  Som murer i Silkeborg har vi beskæftiget os med facaderenoveringer i mange år. Du kan derfor kontakte os ved både mindre vedligeholdsarbejde, eller hvis du skal have foretaget større udskiftninger af murværket og andre bygningsdele. Vi både reetablerer, renser og reparerer din facade, hvis sætningsskader, vanrøgt eller vind og vejr har ødelagt den. Vi kan være behjælpelige med facaderenovering på parcelhuse, villaer, beboelsesejendomme og kontorer. Du kan derfor også kontakte os som erhverv.

   

  Vi sørger også for New Yorker gulve

  Som murer i Silkeborg er det ikke kun den udvendige del af huset, vi kan hjælpe dig med. I dag er det meget populært at have et gulv med et mere råt look. Det kan du opnå ved at få lagt et såkaldt New Yorker gulv. Med sådan et gulv får du et helt specielt og smukt udtryk i dit hjem. Ud over det unikke look er der dog også andre fordele ved at få et New Yorker gulv. Du får nemlig et gulv, der er både slidstærkt, rengøringsvenligt og solidt. Det stærke gulv kommer af, at arbejdet udføres med flydespartel. Derudover bliver gulvet efterbehandlet, hvilket gør, at overfladen bliver lukket. Det giver dig både en dejlig overflade at gå på, men samtidig skal du ikke bekymre dig om at gøre gulvet rent hele tiden. Gulvet er nemlig uden samlinger og fuger, hvilket betyder, at det ikke kræver særlig meget vedligeholdelse.

  Hvis du derfor længe har drømt at få et New Yorker gulv, skal du ikke tøve med at kontakte din murer i Silkeborg. Vi leverer et super godt resultat i høj kvalitet, samtidig med at vi giver dig et konkurrencedygtigt, men stadig uforpligtende tilbud. Det kan du være sikker på, uanset hvor stor eller lille din opgave til os er. For os er det nemlig vigtigt, at serviceniveauet er højt, og at kvaliteten på håndværket er helt i top. På den måde får du den bedste oplevelse med at have murer i dit hjem og det flotteste resultat, når vi er færdige.