Murer Herning

Murerarbejde kan være mange ting. Det er heller ikke altid lige let selv at stå for de projekter, hvis du ikke har den nødvendige viden og erfaring. Det kan derfor være en god ide at kontakte en professionel murer til at udføre arbejdet. Som murer i Herning kan vi klare de fleste opgaver inden for murerfaget, og vi sætter en stor ære i at skabe et godt tillidsbånd til vores kunder. Derudover er det vigtigt for os, at du bliver 100 % tilfreds med udførelsen af arbejdet. Derfor er kvalitet meget vigtigt hos os.

 

Få et uforpligtende tilbud på dit næste murerprojekt

Uanset hvilken opgave eller projekt du står over for, kan vi hjælpe dig. Vi kan varetage flere forskellige opgaver inden for murerarbejdet og byggeri. Samtidig tror vi også på den gode service. Det betyder, at vi som murer i Herning gerne kommer ud og besigtiger lige præcis din opgave helt gratis. Herefter kommer vi med et uforpligtende tilbud på arbejdet. På den måde ved du allerede fra start, hvad du kan forvente, og på baggrund af det kan du tage den rigtige beslutning for dig. Vi kommer med en konkurrencedygtigt pris din opgave. Hvis du dog synes, at det virker en lille smule dyrt, er det, fordi pris og kvalitet hænger sammen for os. Vi slækker ikke på det gode håndværk, hvilket både vil afspejler sig i vores tilbud og i dit slutresultat. Det er nemlig vigtigt, at du bliver fuldstændig tilfreds med løsningen på netop din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Står i og har brug for et tilbud på netop jeres næste opgave, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

  Hvad kan vi tilbyde?

  Vi hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS har mange års erfaring inden for byggebranchen og specielt inden for murerarbejdet. Vi kan derfor påtage os både store og små opgaver, hvor vi enten kan fungere som tovholder for større projekter med flere samarbejdspartnere eller sørge for, at de små detaljer falder smukt på plads ved udførelsen af netop din mindre opgave. Uanset omfanget af opgaven og budgettet gør vi os meget umage med at efterkomme dine ønsker og behov. Det gør vi blandt andet ved at være i dialog med dig og ved at give dig et uforpligtende tilbud, efter vi gratis af besigtiget opgaven. Vi har nemlig et stort fokus på både at give dig en god service, men også at udføre et godt stykke håndværk i en høj kvalitet. Kvalitet og tillid er nemlig vigtige nøgleord for os, og derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for en murer i Herning.

  Vi løser et hav af forskellige opgaver, og du kan derfor få rådgivning og hjælp til for eksempel:

  • Nybyggeri
  • Murerarbejde
  • Ombygning eller tilbygning
  • Badeværelser og fliser
  • Omfugning og facaderenovering
  • Renovering
  • Tag
  • New Yorker gulve eller støbearbejde
  • Udbredelse af skader, der er omfattet af forsikring

  Vores arbejdsområde er dermed stort, og derfor kan vi med vores mange års erfaring i branchen tilbyde at hjælpe dig med langt de fleste opgaver.

  Kontakt murer i Herning ved nybyggeri

  Nybyg kan være en meget stor mundfuld at stå med selv. Af den grund er det derfor også utrolig vigtigt, at du kontakter en professionel fagmand. En fagmand vil både kunne udføre de mange typer opgaver, men han har samtidig også øje for dine ønsker og behov igennem hele processen.

  Hvis du gerne vil have, at byggeprojektet kommer til at gå så gnidningsfrit som muligt, kan du kontakte os hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS. Vi har igennem år opbygget en stor erfaring inden for nybyggeri i forbindelse med både små og store projekter i Herning og området omkring Herning. Vi forstår derved den kompleksitet, der kan være ved sådan et projekt. Vi kan endda klare hele projektet fra start til slut for dig, hvis du har brug for det. Vi kan på den måde agere som tovholder på projektet, hvorved vi blandt andet også sørger for at finde dygtige samarbejdspartnere til de opgaver, vi ikke selv kan løse. Derudover sørger vi selvfølgelig også for at overholde både budgetter og tidsplaner på projektet. Du skal derfor ikke bekymrer dig om noget. Din tilfredshed er nemlig vigtig for os. Derfor gør vi os umage med at levere en god service og et godt slutresultat, der kvalitetsmæssigt lever op til dine ønsker.

   

  Skal du have foretaget en tilbygning eller ombygning?

  Som murer ved Herning kan vi dog ikke kun hjælpe dig med de store nybyggerprojekter. Det kan være, at du drømmer om at få et værelse lavet om til et nyt badeværelse, få ændret dit køkken til et stort og lyst køkkenalrum med plads til både familie og venner, eller måske har du altid ønsket dig at få en carport eller garage. Uanset hvad dine drømme for din bolig er, så kan vi hjælpe dig. Vi besigtiger opgaven og lytter til din og din families ønsker og behov, hvorefter vi kommer med et uforpligtende tilbud. For os som murer i Herning er det vigtigt, at vi får en god dialog med dig. Derudover er vi meget fleksible. Det betyder, at du vil opleve at få et mere personligt forløb, hvor dine ønsker bliver hørt. På den måde kan du også være mere rolig under byggeprocessen.

  Ud over at vi lægger meget vægt på det individuelle forløb med dig, så afleverer vi heller ikke et stykke arbejde, som vi ikke selv er tilfredse med. For os hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS er det vigtigste, at du er 100 % tilfreds med det udførte arbejde. Vi går til arbejdet med omhu og er detaljeorienterede igennem hele processen. På den måde kan du være sikker på at få et resultat i høj kvalitet. Skulle vi som murer i Herning komme ud for, at vi ikke selv kan klare hele opgaven, kontakter vi andre samarbejdspartnere i vores store netværk. Det gør vi, så du netop får den løsning, du går og drømmer om. At vi kontakter andre samarbejdspartnere, betyder heller ikke, at vi slækker på den gode håndværksmæssige kvalitet. Det gør vi bestemt ikke. Vi sørger for, at du bliver helt tilfreds med arbejdet.