FACADERENOVERING

– VI ER SPECIALISTER I DET MIDTJYSKE

Laurids Madsen aps

Trænger dit hus til et ansigtsløft?

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde.

Murerfirmaet Laurids Madsen Aps har mange års erfaring med facaderenoveringer. Vi lægger vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet.

INTET ER FOR STORT ELLER SMÅT

✓  Mere end 40 års erfaring

✓  Mere end 100 glade kunder i det midtjyske

✓  Kvalitet først og fremmest

Laurids Madsen aps klarer det hele

Vi reetablerer, renser, og reparere facader på parcelhuse, villaer, beboelsesejendomme og kontorer. Vi klarer alt fra mindre vedligehold til større udskiftninger af murværk og bygningsdele.

En facaderenovering handler ikke kun om flotte facader, der skaber smukke huse. Vand og fugt kan trænge igennem ødelagt og misligholdt murværk, hvorpå fugt, råd og endda svamp kan sprede sig i huset. Desuden kan eventuel hulmursisolering blive nedbrudt. Det er med andre ord vigtigt at sikre sig, at facaden er sund, men det er også rart, hvis facaden er flot at se på.

Vi er altid parate

​Lige gyldigt om det drejer sig om totalentreprise, tilbyg, nybyg, facaderenovering, badeværelser, fliser og klinker eller noget helt andet, er vi som murerfirma i Ikast – Herning altid klar med et godt tilbud.

Garanteret tilfredhed

​Vi er et murerfirma i Ikast, der er kendt for kvalitets håndværk og et højt serviceniveau. Vores kompetente murere arbejder altid målrettet for at løse opgaven, så du bliver 100 procent tilfreds.

Uforpligtende tilbud

Vi besigtiger altid din opgave uden beregning og giver et uforpligtende tilbud

KONTAKT OS

Alle henvendelser bliver behandlet seriøse

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Murefirmaet Laurids Madsen aps
v/ Palle Hede Jørgensen

Marie Bregendahlsvej 117
7430 Ikast
Se på kort > >

Kontaktinfo

Telefon: 20 96 46 27
Mail: mail@murerfirmaetlauridsmadsen.dk
CVR-nummer: 36505087