Facaderenovering

Trænger dit hus til et ansigtsløft? Så tag en snak med os
Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde.

Murerfirmaet Laurids Madsen Aps har mange års erfaring med facaderenoveringer. Vi lægger vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet.

Vi reetablerer, renser, og reparere facader på parcelhuse, villaer, beboelsesejendomme og kontorer. Vi klarer alt fra mindre vedligehold til større udskiftninger af murværk og bygningsdele.

En facaderenovering handler ikke kun om flotte facader, der skaber smukke huse. Vand og fugt kan trænge igennem ødelagt og misligholdt murværk, hvorpå fugt, råd og endda svamp kan sprede sig i huset. Desuden kan eventuel hulmursisolering blive nedbrudt. Det er med andre ord vigtigt at sikre sig, at facaden er sund, men det er også rart, hvis facaden er flot at se på.

KONTAKT OS
Alle henvendelser bliver behandlet seriøse. Vi ønsker at yde en høj service og sætter en ære i at aflevere kvalitetsarbejde. Opgavens størrelse ændre ikke på serviceniveauet, for hos os er alle kunder vigtige.

Vi servicere bl.a. IkastSilkeborgHerningViborgVidebækNørre SnedeBording og Brande.

Få et uforpligtende tilbud

Står i og har brug for et tilbud på netop jeres næste opgave, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.