FORSIKRING

– VI ER SPECIALISTER I DET MIDTJYSKE

Laurids Madsen aps

Er uheldet ude, og er der opstået forsikringsskader?

Så står Murerfirmaet Laurids MadsenApS klar til at rykke ud til udbedring af akutte skader. Firmaet har gennem mange år haft samarbejde med forsikringsselskaber og har dermed stor erfaring med reperation eller nyopførelse, som dækkes af forsikringen.

Eksempler på forsikringsskader

  • Rørskader på badeværelse, køkken m.fl.
  • Stormskader
  • Vandskader
  • Hærværksskader
  • Svampeskader

Hurtig udbedring af skader

Når skaden er sket, handler det for de fleste om at komme tilbage til hverdagen – uden bekymringer om, hvordan og hvornår huset eller bygningerne er intakte igen. Det betyder, at reparation eller nyopførelse af skadede dele, skal ske i en fart.

Vi har mange års erfaring med at udbedre forsikringsskader af forskellig art, og her har der altid været et stort fokus på, at arbejdet skal gøres på kort tid, så familie, virksomhed eller institution så hurtigt som muligt kan vende tilbage til normalen.

Omfattende skader

Er skaderne så omfattende, at der er behov for en totalløsning, så står Murerfirmaet Laurids Madsen ApS gerne for kontakten til andre professionelle og dygtige samarbejdspartnere – dermed behøver I kun at koncentrere Jer om denne ene håndværkervirksomhed.

Vi er altid parate

​Lige gyldigt om det drejer sig om totalentreprise, tilbyg, nybyg, facaderenovering, badeværelser, fliser og klinker eller noget helt andet, er vi som murerfirma i Ikast – Herning altid klar med et godt tilbud.

Garanteret tilfredhed

​Vi er et murerfirma i Ikast, der er kendt for kvalitets håndværk og et højt serviceniveau. Vores kompetente murere arbejder altid målrettet for at løse opgaven, så du bliver 100 procent tilfreds.

Uforpligtende tilbud

Vi besigtiger altid din opgave uden beregning og giver et uforpligtende tilbud

KONTAKT OS

Alle henvendelser bliver behandlet seriøse

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Murefirmaet Laurids Madsen aps
v/ Palle Hede Jørgensen

Marie Bregendahlsvej 117
7430 Ikast
Se på kort > >

Kontaktinfo

Telefon: 20 96 46 27
Mail: mail@murerfirmaetlauridsmadsen.dk
CVR-nummer: 36505087