Forsikring

Er uheldet ude, og er der opstået forsikringsskader?
Så står Murerfirmaet Laurids MadsenApS klar til at rykke ud til udbedring af akutte skader. Firmaet har gennem mange år haft samarbejde med forsikringsselskaber og har dermed stor erfaring med reperation eller nyopførelse, som dækkes af forsikringen.

 

Hurtig udbedring af skader

Når skaden er sket, handler det for de fleste om at komme tilbage til hverdagen – uden bekymringer om, hvordan og hvornår huset eller bygningerne er intakte igen. Det betyder, at reparation eller nyopførelse af skadede dele, skal ske i en fart.

Vi har mange års erfaring med at udbedre forsikringsskader af forskellig art, og her har der altid været et stort fokus på, at arbejdet skal gøres på kort tid, så familie, virksomhed eller institution så hurtigt som muligt kan vende tilbage til normalen.

Eksempler på forsikringsskader:

 • Rørskader på badeværelse, køkken m.fl.
 • Stormskader
 • Vandskader
 • Hærværksskader
 • Svampeskader

Få et uforpligtende tilbud

Står i og har brug for et tilbud på netop jeres næste opgave, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

  Omfattende skader

  Er skaderne så omfattende, at der er behov for en totalløsning, så står Murerfirmaet Laurids Madsen ApS gerne for kontakten til andre professionelle og dygtige samarbejdspartnere – dermed behøver I kun at koncentrere Jer om denne ene håndværkervirksomhed.

  Vi servicere bl.a. IkastSilkeborgHerningViborgVidebækNørre SnedeBording og Brande.