Renovering

Facader, bygningsdele og indendørs fliser og klinker slides og nedbrydes med tiden. Derfor kan det være en god idé at få foretaget en murer renovering fra tid til anden. På denne måde kan man genvinde en lang årrække med smukke og holdbare løsninger. En murer renovering kan også komme på tale, hvis man gerne vil forny sin bolig på forskellige måder. Det kan være på grund af stilændring eller måske en familieforøgelse.
Ved hjælp af relativt små tiltag/ændringer kan man eksempelvis få skabt et køkkenalrum med plads til hele familien. Det kan også blot være en udskiftning af fliserne på badeværelset.

Når Murerfirmaet Laurids Madsen ApS står for Jeres renovering, er der garanti for, at resultatet bliver, ligesom I havde håbet på.

Vi servicere bl.a. IkastSilkeborgHerningViborgVidebækNørre SnedeBording og Brande.

Få et uforpligtende tilbud

Står i og har brug for et tilbud på netop jeres næste opgave, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

  Renovering er på jeres præmisser

  Murerfirmaet Laurids Madsen har de helt rette kompetencer til at rådgive og vejlede Jer, således at slutresultatet på renoveringen bliver, som I måtte ønske det.
  Her er der fokus på kvalitet, præcision og ikke mindst på troværdighed. Det vil sige, at arbejdet bliver udført på professionel vis samtidig med, at kommunikationen med Jer opretholdes gennem hele projektet. På denne måde kan I hele tiden ifølge med i, hvordan arbejdet skrider frem og således være trygge i processen.

  Eksempler på murer renovering:

  • Reparationer på badeværelse
  • Facaderenovering
  • Omfugning – fugerne mellem stenene bliver med tiden porøse, og en omfugning er derfor godt for selve huset, og det er ikke mindst en fryd for øjet
  • sokkelreperation
  • Udskiftning af sten

   

  Små og store projekter

  Vi har mange års erfaring med både små og store renoveringsprojekter. Om I har behov for at få udført simple og kortvarige opgaver, eller om de er mere komplicerede og udfordrende, så står Murerfirmaet Laurids Madsen ApS altid klar til at løse netop Jeres renoveringsprojekter.

   

  Kvalitetssikring

  Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter til renoveringsarbejde. Fra opgave til opgave vurderes, hvilke materialer og værktøj der vil være mest velegnede til det pågældende projekt.
  Ved hjælp af digital billedmateriale, der tages gennem hele renoveringsprocessen, følges kvalitetssikringsprocedurer, da det hermed er muligt løbende at gennemkontrollere renoveringsarbejdet.

  Skal vi hjælpe dig med at renoverer din bolig, arbejdsplads, børnehave eller andet?

  Kontakt Palle 20 96 46 27 eller send en mail