RENOVERING

– VI ER SPECIALISTER I DET MIDTJYSKE

Laurids Madsen aps

Vi godtager alle opgaver

Facader, bygningsdele og indendørs fliser og klinker slides og nedbrydes med tiden. Derfor kan det være en god idé at få foretaget en murer renovering fra tid til anden. På denne måde kan man genvinde en lang årrække med smukke og holdbare løsninger. En murer renovering kan også komme på tale, hvis man gerne vil forny sin bolig på forskellige måder. Det kan være på grund af stilændring eller måske en familieforøgelse.
Ved hjælp af relativt små tiltag/ændringer kan man eksempelvis få skabt et køkkenalrum med plads til hele familien. Det kan også blot være en udskiftning af fliserne på badeværelset.

Når Murerfirmaet Laurids Madsen ApS står for Jeres renovering, er der garanti for, at resultatet bliver, ligesom I havde håbet på.

Renovering på jeres præmisser

Murerfirmaet Laurids Madsen har de helt rette kompetencer til at rådgive og vejlede Jer, således at slutresultatet på renoveringen bliver, som I måtte ønske det.
Her er der fokus på kvalitet, præcision og ikke mindst på troværdighed. Det vil sige, at arbejdet bliver udført på professionel vis samtidig med, at kommunikationen med Jer opretholdes gennem hele projektet. På denne måde kan I hele tiden ifølge med i, hvordan arbejdet skrider frem og således være trygge i processen.

Små og store projekter

Vi har mange års erfaring med både små og store renoveringsprojekter. Om I har behov for at få udført simple og kortvarige opgaver, eller om de er mere komplicerede og udfordrende, så står Murerfirmaet Laurids Madsen ApS altid klar til at løse netop Jeres renoveringsprojekter.

KVALITETSSIKRING

Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter til renoveringsarbejde. Fra opgave til opgave vurderes, hvilke materialer og værktøj der vil være mest velegnede til det pågældende projekt.
Ved hjælp af digital billedmateriale, der tages gennem hele renoveringsprocessen, følges kvalitetssikringsprocedurer, da det hermed er muligt løbende at gennemkontrollere renoveringsarbejdet.

Skal vi hjælpe dig med at renoverer din bolig, arbejdsplads, børnehave eller andet?

Eksempler på renovering

  • Reparationer på badeværelse
  • Facaderenovering
  • Omfugning – fugerne mellem stenene bliver med tiden porøse, og en omfugning er derfor godt for selve huset, og det er ikke mindst en fryd for øjet
  • sokkelreperation
  • Udskiftning af sten

Vi er altid parate

​Lige gyldigt om det drejer sig om totalentreprise, tilbyg, nybyg, facaderenovering, badeværelser, fliser og klinker eller noget helt andet, er vi som murerfirma i Ikast – Herning altid klar med et godt tilbud.

Garanteret tilfredhed

​Vi er et murerfirma i Ikast, der er kendt for kvalitets håndværk og et højt serviceniveau. Vores kompetente murere arbejder altid målrettet for at løse opgaven, så du bliver 100 procent tilfreds.

Uforpligtende tilbud

Vi besigtiger altid din opgave uden beregning og giver et uforpligtende tilbud

KONTAKT OS

Alle henvendelser bliver behandlet seriøse

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Murefirmaet Laurids Madsen aps
v/ Palle Hede Jørgensen

Marie Bregendahlsvej 117
7430 Ikast
Se på kort > >

Kontaktinfo

Telefon: 20 96 46 27
Mail: mail@murerfirmaetlauridsmadsen.dk
CVR-nummer: 36505087