Murer Videbæk

Nærområdet i Videbæk er rigt på oplevelser, skønne bygninger, herlig natur og spændende bygge- og renoveringsprojekter. Det er nogle af grundene til, at vi også udfører murerarbejde i Videbæk og omegn. Den primære grund er, at vi gerne vil hjælpe boligejere og virksomheder med at renovere, lave nybyggeri og andre ting, hvor murerarbejde er påkrævet.

Midtjylland byder på mange spændende murerprojekter, og vi varetager gerne både små, mellemstore og omfangsrige projekter. Selv de mindre opgaver kan være uoverskuelige for dig som lægmand. Som fagfolk er der dog næppe den mureropgave i Videbæk, som vi ikke vil kunne varetage. Vi kan enten varetage hele opgaven eller dele heraf, og det er op til dig, hvad du gerne vil have vores hjælp til.

Vi kommer gerne med råd og idéer til, hvad du kan gøre for at optimere processen eller projektet yderligere, end det du selv havde tænkt, hvis du har gjort dig nogle overvejelser på forhånd.

 

Hjælp til nybyggeri, reparation og forbedringer

Da vi hjælper med at lave mange forskellige projekter og af varierende omfang, så kan vi med garanti også hjælpe dig. Vi kan varetage alt fra nybyggeri til mindre reparationer af eksisterende murstens- og betonarbejde.
Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Står i og har brug for et tilbud på netop jeres næste opgave, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

  Står i og har brug for et tilbud på netop jeres næste opgave, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

  Vi kan f.eks. bistå andre fagspecialister i forbindelse med nybyggeri, ligesom vi egenhændigt kan lave enkeltstående mureropgaver. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et professionelt murerfirma, som har speciale i at lave ombygninger og tilbygninger samt lave badeværelser og opsætning af fliser i køkken, bryggers og badeværelse.

  Andre opgaver omfatter f.eks. omfugning og facaderenovering, og vi kan også hjælpe med tagarbejde samt at lave New Yorker-gulve og alment støbearbejde. Det kan f.eks. være støbning af sokler til en garage.

  Sidst men ikke mindst udbedrer vi også gerne skader, der er omfattet af din forsikring. Vi samarbejder nemlig med forsikringsfirmaer og kan dermed fungere som taksator.

  Du kan læse mere om de enkelte services, vi tilbyder, ved at klikke dig ind på en underkategori under menupunktet “VI TILBYDER”.

   

  Hvorfor hyre os til dit murerarbejde i Videbæk?

  Der er mange gode grunde til, at du skal vælge at samarbejde med os til dit næste murerprojekt. Vi samarbejder både med private boligejere og erhverv. Derfor kan du regne med, at vi tager hånd om dig som kunde, uanset om du er en privatperson eller virksomhedsejer.

  Vi har mere end 40 års erfaring, og vi har et stort fokus på samarbejde og konstruktiv kommunikation med vores kunder. Det gælder, uanset om kunden er lille, mellemstor eller stor, hvad angår projekteringen. Både dem, der blot skal have repareret et par fuger på den udvendige husmur, og dem, der gerne vil have professionelle murere til at hjælpe til ved nybyggeri, skal have et godt resultat.

  Vi er nemlig først tilfredse, når du som kunde hos os er 100 % tilfreds med det udførte arbejde. At lave arbejdet korrekt og ordentligt første gang, hver eneste gang, er nemlig noget, som vi sætter højest på vores liste over succeskriterier. En tilfreds kunde er en tilbagevendende kunde, så uanset om du benytter os som enkeltstående firma eller som del af enten en fag- eller totalentreprise, så er det vigtigt for os, at du er fuldt ud tilfreds.

  Da vi er alsidige og er gode til både at koordinere og samarbejde med andre firmaer, så giver vi dog også mulighed for enten at vælge fagentreprise eller totalentreprise, hvis det skulle være relevant. Det vil det typisk være for store og større projekter, der involverer andre fag udover murerfaget.

  Der er kort sagt mange gode grunde til at vælge os som din murer i Videbæk.

  Lokalt murerfirma nær Videbæk

  Du behøver ikke være bosat i Videbæk for at kontakte vores murerfirma, da vi har en ret stor radius uden om Ikast. Selvom vores firma – Murerfirmaet Laurids Madsen ApS – er placeret i Ikast, udfører vi også murerarbejde i de nærliggende byer. Det omfatter f.eks. både Videbæk, Herning, Silkeborg og Viborg. Så hvis du bor i eller i nærheden af en af disse byer, er det meget muligt, at vi også kan lave murerarbejde for dig eller din virksomhed.

  Vores murerfirma er som sagt placeret i Ikast, og det ligger ikke lagt fra Videbæk, da Ikast ligger lidt øst for Herning mellem Herning og Silkeborg. Der er blot omkring 30 kilometer fra Ikast til Videbæk (i fugleflugt), og derfor kan du forvente, at vores radius på mindst 30 kilometer også gælder i de andre retninger. I bil er der nemlig omkring 35-40 kilometer fra Ikast til Videbæk.

  En fordel ved at vælge et lokalt murerfirma nær Videbæk er, at vi formentlig kender dit område godt. Det gør vi især, hvis vi tidligere har lavet meget forskelligt murerarbejde i området. Med vores 40 års erfaring er det sandsynligt, at vi besidder viden og kompetencer, som andre murerfirmaer ikke har.

  Hvis du er ivrig efter at få hjælp til dit murerarbejde, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan udfylde formularen her på vores side, og så hører du fra os inden for kort tid. Vi vil behandle din henvendelse med professionalisme og diskretion, og vores tilbud er uforpligtende, indtil du indgår en aftale med os.

  Hvordan skal dit murerprojekt i Videbæk styres?

  Medmindre du elsker at koordinere og eventuelt har prøvet at styre større projekter før, så vil vi klart anbefale dig at vælge totalentreprise. Et omfattende projekt kan nemlig nemt blive uoverskueligt, hvis det f.eks. både kræver murere, tømrere, VVS’ere og elektrikere.

  Hvis projektet er lille eller blot omfatter murerfaget og ét andet fag, for eksempel, så er der intet forgjort i at vælge fagentreprise. Jo færre fagfolk, der skal koordineres, jo nemmere er det at få projektet til at glide som smurt, også selvom du selv står for at styre og koordinere det.

  Der er fordele og ulemper ved begge dele, men det kan ofte betale sig vælge totalentreprise for især de omfattende projekter, da et effektivt og rabatmæssigt aspekt ved at have ét styrende firma nemt kan opveje de økonomiske aspekter ved at ville stå for koordineringen selv.