NYBYG

– VI ER SPECIALISTER I DET MIDTJYSKE

Laurids Madsen aps

Professionalisme hos Laurids Madsen aps

Når du står over for et nybygningsprojekt, er det vigtigt med en professionel fagmand, som kan udføre alle typer opgaver, og som har fokus på dine ønsker og behov fra start til slut.

Vi har stor erfaring inden for såvel store som små projekter i forbindelse med nybyg i Ikast, Herning og omegn, og kan dermed stå til rådighed uanset opgavens kompleksitet. Dette kan vi tilbyde, da vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, som er med til at sikre at i får netop det resultat i ønsker.

INTET ER FOR STORT ELLER SMÅT

✓  Mere end 40 års erfaring

✓  Mere end 100 glade kunder i det midtjyske

✓  Kvalitet først og fremmest

Nybyggeri med fokus på din tilfredshed

Vi sørger for et resultat, der på alle måder lever op til dine forventninger. Din tilfredshed er det vigtigste for os, og derfor er grundighed, kvalitet og god service nøgleord hos os. Det gælder for såvel nybyg som de andre projekter, vi håndterer.

Hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS klarer vi hele projektet, hvis du ønsker det. Som tovholder sørger vi for at få alle relevante samarbejdspartnere med på projektet, ligesom vi sørger for at overholde alle tidsplaner og budgetter. Det sikrer en effektiv proces fra start til slut.

Vi er altid parate

​Lige gyldigt om det drejer sig om totalentreprise, tilbyg, nybyg, facaderenovering, badeværelser, fliser og klinker eller noget helt andet, er vi som murerfirma i Ikast – Herning altid klar med et godt tilbud.

Garanteret tilfredhed

​Vi er et murerfirma i Ikast, der er kendt for kvalitets håndværk og et højt serviceniveau. Vores kompetente murere arbejder altid målrettet for at løse opgaven, så du bliver 100 procent tilfreds.

Uforpligtende tilbud

Vi besigtiger altid din opgave uden beregning og giver et uforpligtende tilbud

KONTAKT OS

Alle henvendelser bliver behandlet seriøse

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Murefirmaet Laurids Madsen aps
v/ Palle Hede Jørgensen

Marie Bregendahlsvej 117
7430 Ikast
Se på kort > >

Kontaktinfo

Telefon: 20 96 46 27
Mail: mail@murerfirmaetlauridsmadsen.dk
CVR-nummer: 36505087