Nybyg

Når du står over for et nybygningsprojekt, er det vigtigt med en professionel fagmand, som kan udføre alle typer opgaver, og som har fokus på dine ønsker og behov fra start til slut.

​Den professionalisme finder du hos os Murerfirmaet Laurids Madsen ApS. Vi har stor erfaring inden for såvel store som små projekter i forbindelse med nybyg i Ikast, Herning og omegn, og kan dermed stå til rådighed uanset opgavens kompleksitet. Dette kan vi tilbyde, da vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, som er med til at sikre at i får netop det resultat i ønsker.

 

Nybyggeri med fokus på din tilfredshed

​Vi sørger for et resultat, der på alle måder lever op til dine forventninger. Din tilfredshed er det vigtigste for os, og derfor er grundighed, kvalitet og god service nøgleord hos os. Det gælder for såvel nybyg som de andre projekter, vi håndterer.

Hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS klarer vi hele projektet, hvis du ønsker det. Som tovholder sørger vi for at få alle relevante samarbejdspartnere med på projektet, ligesom vi sørger for at overholde alle tidsplaner og budgetter. Det sikrer en effektiv proces fra start til slut.

KONTAKT OS
Alle henvendelser bliver behandlet seriøse. Vi ønsker at yde en høj service og sætter en ære i at aflevere kvalitetsarbejde. Opgavens størrelse ændre ikke på serviceniveauet, for hos os er alle kunder vigtige.

Vi servicere bl.a. IkastSilkeborgHerningViborgVidebækNørre SnedeBording og Brande.

Få et uforpligtende tilbud

Står i og har brug for et tilbud på netop jeres næste opgave, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.