Murer Midtjylland

Uanset hvilket murerarbejde eller byggeprojekt du står over for derhjemme eller på din arbejdsplads, er det altid en god ide at kontakte en professionel murer. Det kan nemlig være vanskeligt at varetage sådan et projekt selv, hvis du ikke før har arbejdet inden for murerfaget. Ved at kontakte en dygtig og professionel murer er du sikker på, at du får det ønskede slutresultat. Du kan for eksempel kontakte os hos Murerfirmaet Laurids Madsen ApS. Vi har flere års erfaring inden for byggebranchen og murerarbejde generelt, der kan være en fordel for dig og dit næste murerprojekt.

Faktisk har Murerfirmaet Laurids Madsen ApS eksisteret i mere end 40 år, og i den tid har vi samlet rigtig meget erfaring inden for branchen og udviklet gode kompetencer. Den erfaring inden for byggebranchen bruger vi i alle vores opgaver til at sikre dig et godt resultat i den bedst mulige kvalitet. Har du derfor brug for at få besigtiget en opgave, kan du for eksempel finde en murer i nærheden af dig i Midtjylland.

Vi foretager en grundig besigtigelse af netop din opgave, hvorefter vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Selve besigtigelsen laver vi gratis for dig, så det skal du ikke bekymre dig om. På den måde kan du også allerede fra start af træffe den beslutning, som, du synes, er rigtig for dig.
Få et uforpligtende tilbud

Står i og har brug for et tilbud på netop jeres næste opgave, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Står i og har brug for et tilbud på netop jeres næste opgave, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

  Murerfirmaet Laurids Madsen – Dit murerfirma i Midtjylland

  Vi gør vores bedste for at få et godt samarbejde med dig som vores kunde, samtidig med at vi sætte en ære i at udføre vores arbejde i så høj kvalitet som overhovedet muligt. Som murer i Midtjylland bestræber vi os på at komme med et godt og konkurrencedygtigt tilbud på den pågældende opgave, du står med, men for os hænger pris og kvalitet også nøje sammen. Og vi går ikke ned på kvalitet eller slækker på vores arbejde. Hvis du derfor synes, at vores tilbud er lidt dyre end andre på markedet, er det netop, fordi vi går så højt op i vores arbejde. Du kan derfor regne med et godt kvalitetsmæssigt resultat til slut i processen. Derudover er vi som murerfirma omfattet af den såkaldte Byg Garanti-ordning. Det betyder, at du som en privat kunde har mulighed for at få dækket et eventuelt tab ved for eksempel fejl eller mangler ved det givne håndværksarbejde. Det giver dig en tryghed, når du skal i gang med et nyt murerprojekt i dit hjem. Det gælder også, hvis du som virksomhed skal have bygget om eller lavet ændringer i dine lokaler eller bygning.

  Har du derfor brug for en dygtig murer i Midtjylland til at udføre en bestemt opgave, kan du altid kontakte os. Med vores store erfaring og gode kompetencer inden for murerarbejdet kan vi klare langt de fleste opgaver og projekter. Det gælder alt lige fra de mindre murer renoveringsprojekter til et større nybygningsprojekt eller en længeventet tilbygning til din bolig. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi har altid stort fokus på kvalitet, så du bliver 100 % tilfreds med udførelsen af opgaven. Vi udfører som regel opgaver i Midtjylland og kan tage projekter af enhver art ind. Alt, hvad du har brug for, kan vi som regel klare. Du er derfor velkommen til at kontakte os for en snak om dit specifikke projekt eller opgave.

  Hvad kan vi gøre for dig?

  Det er ikke kun ved nybygningsprojekter, at vi sætter en ære i at imødekomme dine behov og ønsker. Det gør vi generelt ved alle projekter, også når det kommer til tilbygning og ombygning. Nogle gange kan du have brug for at udvide din ejendom, eller måske vil du gerne lave et værelse om til et badeværelse. Det kan der være mange grunde til – lige fra familieforøgelse til en ny stilændring i din bolig. I sådan nogle tilfælde kan en ombygning eller tilbygning være det helt rigtige valg for dig. Som murer i Midtjylland lægger vi stor vægt på det gode murerhåndværk. Det betyder for dig som kunde, at vi kun leverer et stykke arbejde, som vi selv er tilfredse med. Ved hver eneste opgave sætter vi en ære i at udføre den givne opgave på den bedst mulige måde, så du får et resultat, der har den bedste kvalitet. Vi lytter til dine personlige ideer, ønsker og behov og sørger for at planlægge og udføre lige præcis din opgave ud fra dine ønsker og i samarbejde med dig. På den måde vil du opleve at få et både fleksibelt og personligt forløb, der både inkluderer rådgivning, vejledning og udførelsen af selve opgaven. Hvis vi ikke kan varetage hele opgaven alene, sørger vi desuden for at kontakte andre professionelle samarbejdspartnere. Efter mange år i branchen har vi som sagt et godt netværk at trække på, så du skal ikke være bekymret for, at kvaliteten daler. Uanset hvilke samarbejdspartnere vi inddrager i projektet, får du den gode håndværksmæssige kvalitet – hver gang.

   

  Kontakt os for et godt tilbud

  Hvis du derfor mangler hjælp til at bygge en ny carport, omdanne et værelse til et badeværelse eller har brug for at udvide din bolig med en tilbygning, kan du kontakte din murer i Midtjylland. Vi går til arbejdet med mange års erfaring og ekspertise. I vores arbejde tror vi nemlig på:

  • Omhu
  • Detaljeorientering
  • Godt murerhåndværk

  Du kan derfor være ganske rolig, når du kontakter os. Din tilbygning eller ombygning er i gode hænder. Vi sørger for, at du får et pænt og holdbart resultat, som du har drømt om. Det gælder helt ned til den mindste detalje.