Murer i Brande

 

Som boligejer er der altid mange ting at se til. Der er nemlig altid et eller andet, som trænger til at blive fixet på et hus, og nogle gange er hele renoveringer nødvendige for at holde huset beboeligt, og så det opfylder dine krav til stil og komfort.

Derfor har du som boligejer også mange muligheder, du ikke har, hvis du lejer en bolig. Som boligejer kan du næsten helt selv bestemme, hvad du gør ved din bolig, og du har derfor et væld af muligheder for at tilpasse boligen til netop dine og din families behov.

Du kan rive vægge ned, bygge nye og gøre meget, meget andet, som vil være med til at ændre udtrykket i din bolig til gavn for netop dig.

Men hvis du nogensinde selv har prøvet at gå i gang med et stort gør-det-selv projekt, ved du, at det er en ordentlig mundfuld at starte eksempelvis en renovering af huset, hvis du på samme tid har job og familie, som skal passes. Så selvom det kan lyde som en god idé at gå gang med et stort projekt på egen hånd, så er det ofte en god idé at involvere en eller flere professionelle, så du ikke kommer til at drukne i dit eget projekt.

Her kan eksempelvis en murer hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver i forbindelse med bl.a. renovering og udbygning i din bolig, så du ikke skal stå med det hele selv, og så du kan få en professionel til at klare de opgaver, som du ikke selv har mulighed for at udføre.

Murerfirmaet Laurids Madsen ApS er din murer i Brande, som står klar til at hjælpe dig, der har planer om at gå i gang med et større eller mindre byggeprojekt i privaten. Vi kan klare de fleste opgaver, som har med murerarbejde at gøre, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har noget, du skal have lavet.

Få et uforpligtende tilbud

Står i og har brug for et tilbud på netop jeres næste opgave, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

   

  Uforpligtende tilbud

  Hvis du mangler en murer i Brande, står vi altid klar til at assistere dig. Og for at gøre processen så nem og overskuelig som muligt for dig, tilbyder vi altid at komme forbi din bolig for at besigtige den opgave, du gerne vil have lavet.

  Her kan vi få en snak om opgaven, og vi kan give dig råd og inspiration til, hvordan vi mener, den kan udføres på bedst mulig vis. På den måde er du sikret et godt resultat.

  Når vi har besigtiget opgaven og snakket med dig om, hvad du gerne vil have lavet, kommer vi altid med et ufopligtende tilbud. Det er således helt gratis at tage fat i os for at få en besigtigelse af din opgave og modtage et tilbud. Derved ved du altid, hvad du kommer til at betale, inden opgaven går i gang.

   

  Lang erfaring

  Murerfirmaet Laurids Madsen ApS er din murer i Brande, som kan sikre gode resultater, du vil blive glade for. Vi har nemlig rigtig lang erfaring inden for branchen, hvilket har klædt os godt på til at varetage en lang række forskellige opgaver på professionel vis.

  Faktisk har vi hele 40 års erfaring fra murerbranchen, hvilket er din garanti for, at dit nye byggeri eller din nye renovering bliver udført af håndværkere, der ved, hvad de laver.

  Vores lange erfaring betyder også, at vi kan udføre langt de fleste mureropgaver for dig, mens vi på samme tid har stor fleksibilitet i vores arbejde, så det kan tilpasses til lige netop dine behov.

  Som murer i Brande kender vi til lokalområdet, og med et dygtigt og bredt team, kan vi klare store og mangfoldige opgaver såvel som mindre renoveringsopgaver.

  Vi kan desuden både hjælpe dig, der har brug for en løsning i privaten, samt dig der skal bruge solidt murerarbejde til en opgave inden for erhverv. Lige meget hvilken gruppe du tilhører, er du altid velkommen til at kontakte os for at få et gratis og uforpligtende.

   

   

  Din murer i Brande – hvilke opgaver skal vi hjælpe dig med?

  Som din murer i Brande findes der næsten ikke den opgave, vi ikke kan hjælpe dig med. Det gælder både for store opgaver, som involverer et nybyggeri, mens også mindre opgaver i privaten kan klares.

  Lige meget hvilke opgave, du bestiller os til, vil vi udføre et stykke arbejde i en høj kvalitet, da vi går meget op i, at du som kunde bliver tilfreds med det, vi har lavet.

   

  Nyt badeværelse eller køkken?

  Det er populært at bygge nyt badeværelse eller køkken, da det er rum, som betyder meget for familiens daglige komfort. I Køkkenet opholder de fleste sig mange timer i hver dag, mens badeværelset er omdrejningspunkt for det daglige velvære i forbindelse med toiletbesøg og bad.

  Derfor er det naturligvis vigtigt at have nogle rum, som du er tilfredse med at være i, og det er her, din murer i Brande kan hjælpe dig. Vi kan udføre alle former for renovationsopgaver og nybyggeriopgaver, der omfatter arbejder med fliser og klinker til gulv og væg, så du kan skabe nye ramme om dit daglige liv på badeværelset og toilettet. Her sørger vi naturligvis altid for at udføre et stykke arbejde i en rigtig høj kvalitet, så dine rum kommer til at fremstå rigtig skarpe.

   

  Andre mureropgaver

  Som din murer i Brande kan vi udføre meget andet end renovering af eksempelvis badeværelse. Vi kan også hjælpe dig, der er ved at bygge nyt, eller dig som er ved at bygge til. Her tilbyder vi arbejde i høj kvalitet, når der skal bygges murer, pudses, fuges og meget andet.

  Dertil kan vi også hjælpe dig med opgaver som bl.a.:

  • Støbearbejde i gulv hvor vi eksempelvis kan lave de moderne New Yorker gulve i glat beton
  • Arbejde på din facade som eksempelvis omfugning der vil give dit hus nyt liv og fjerne et eventuelt trist og slidt udtryk
  • Arbejde på tag
  • Forsikring

  Disse og mange andre mureropgaver udfører vi i høj kvalitet takket været vores lange erfaring inden for branchen.