Om os

Murermester Laurids Madsen Aps har eksisteret i mere end 40 år. Det betyder, at du hos os finder mange års erfaring og stor kompetence inden for murerarbejde. Har du brug for et professionelt murerfirma i Ikast – Herning området er det os I skal kontakte.

​Palle Hede Jørgensen, der i dag står for den daglige drift, overtog virksomheden efter murermester Laurids Madsen i April 2015.

Firmaet består af 9 murersvende, 2 lærlinge og en murerarbejdsmand.

 

Klarer alt inden for murerfaget

​Vi løser stort set alle mureropgaver, og vi er altid parate til at tage et hvilken som helst projekt ind.

​Lige gyldigt om det drejer sig om totalentreprise, tilbyg, nybyg, facaderenovering, badeværelser, fliser og klinker eller noget helt andet, er vi som murerfirma i Ikast – Herning altid klar med et godt tilbud.

​Murerfirmaet Laurids Madsen ApS løser alt fra små detaljeopgaver til store entrepriseprojekter for både private og erhverv.

Få et uforpligtende tilbud

Står i og har brug for et tilbud på netop jeres næste opgave, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

    Professionelt murerfirma i Ikast

    ​Vi er et murerfirma i Ikast, der er kendt for kvalitets håndværk og et højt serviceniveau. Vores kompetente murere arbejder altid målrettet for at løse opgaven, så du bliver 100 procent tilfreds. Derfor sørger vi også altid for at få en god dialog med dig, inden vi går i gang.

    Murerfirmaet Laurids Madsen ApS er omfattet af Byg Garanti-ordningen.

    KONTAKT OS
    Alle henvendelser bliver behandlet seriøse. Vi ønsker at yde en høj service og sætter en ære i at aflevere kvalitetsarbejde. Opgavens størrelse ændre ikke på serviceniveauet, for hos os er alle kunder vigtige.